Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

64. R.I.P Kamu..

Moi.. Mun pitää kertoo kamalia uutisia.. Torstaina, 23. tammikuuta, Vilppu ja Kamu karkas kun äiti oli niiden kanssa lenkillä. Ne lähti luultavasti peuran tai jonku muun vastaavan perään. Alle 2km päässä karkaamis paikasta meni junarata. Luultavasti Vilppu oli hitaampana juoksijana ehtinyt huomata junan ja pysähtynyt, mutta Kamu ei.. Peura oli ehtinyt pois alta, mut Kamu jäi alle ja kuoli samantien.. Tunnin päästä katoamisesta Vilppu tuli takasin. Kukaan ei siis nähnyt tätä tilannetta, mutta näin me epäillään.

Me etsittiin Kamua, tehtiin ilmotuksia kaikkialle ja kaikki siinä lähellä asuvat etsi myös, mut sitä ei löydetty. Perjantaina, 24. tammikuuta, konnari soitti äitille ja sanoi, että oli nähnyt viereisen raiteen vieressä kuolleen valkoisen koiran. Äiti ja iskä haki sen sieltä ja nyt se on viety eläinlääkäriin ja sieltä tuhkattavaksi..

Mä en tiedä miten blogin nyt käy, mut se on vaan sivuseikka tähän muuhun verrattuna.. Ainakin taukoa pidän, voi olla et lopetan kokonaan. Voitte sanoo tähänkin oman mielipiteenne kommentteihin, eli mitä te haluisitte.

                                                                       linkki videoon

5 kommenttia:

  1. Eeei :c voimii sulle ja teille muillekin sinne!:*

    -Eve

    VastaaPoista
  2. Kauhea kohtalo koiraparalla, voimia sulle, en haluu ees kuvailla miten hirveältä susta tuntuu ku itelläki alkaa itkettään. Toivon ettet lopeta, mutta ymmärrän kyllä jos et pysty jatkamaan :'(

    VastaaPoista
  3. Paljon voimia, toi on ihan hirveetä. :'c

    VastaaPoista